Despre noi

Despre directii, pasiuni si echipa. Despre Inelco Mon Impex, partenerul tau pentru proiectarea unei retele electrice sigure si eficiente in Pitesti si in tara

Bine ati venit! Dati-ne voie sa ne prezentam!

Societatea a fost înfiintata în anul 1994, având ca domeniu de activitate principal executarea de lucrari de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale.

Inelco Mon, proiectare retele electriceDe-a lungul timpului, datorita serviciilor de calitate, profesionalismului si seriozitatii echipei, am ajuns sa fim recunoscuti pe piata ca un partener de incredere dispus sa ofere solutii adaptate nevoilor clientilor nostri, astfel incat incepand din anul 2004 societatea si-a extins domeniul de activitate si a început în forta modernizarea pe toate planurile: personal, dotari cu utilaje si echipamente, acreditari în domeniul tehnic si managementul calitatii.

In noiembrie 2004 am fost atestati de catre ANRE sa proiectam si sa executam instalatii de joasa si medie tensiune.

Concomitent au fost implementate sistemele de management ale calitatii ISO 9001 : 2001 si ISO 14001 : 2005 care au fost certificate de SRAC si IQNet. In decembrie 2009 a fost certificat sistemul de management al securitatii si sanatatii ocupationale in conformitate cu standardul OHSAS 18001 : 2007 si recertificat ISO 9001 : 2008

Fiecare lucrare este abordata cu promptitudine si seriozitate, avand ca principal scop satisfactia cerintelor clientilor nostri, acestea determinand o crestere continua a portofoliului de clienti si o evolutie rapida a societatii.

Astazi, ne prezentam in fata dumneavoastra ca o societate matura, capabila sa satisfaca si cele mai exigente nevoi, mizand pe calitatea serviciilor, experienta si responsabilitatea echipei noastre.

In ceea ce priveste echipa Inelco Mon Impex, aceasta este formata din persoane calificate in domeniul proiectarii si executarii instalatiilor electrice, standardele profesionale fiind pastrate si imbunatatite prin perfectionarea profesionala permanenta a acestora.

Echipa noastra ofera servicii de calitate deosebita, lasandu-si amprenta asupra fiecarui proiect realizat, datorita comunicarii, coordonarii si profesionalismului de care dau dovada.

Acestea fiind spuse, pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati si restul siteului, sa ne contactati prin intermediul datelor din pagina de contact sau sa ne vizitati la sediul firmei!